logo

Lav energi, stress og
dårlig med søvn?
 
Det finnes en løsning!

3 veier til helse og livsglede.

Bli en sterkere, friskere og gladere utgave av deg selv.

Bli en sterkere, friskere og gladere utgave av deg selv!

 Et kurs på nett for deg som ønsker:

  • mer energi og overskudd i hverdagen 
  • å føle mindre stress
  • å sove godt 
  • å ha tanker og følelser som er bra for deg 
  • mer glede i hverdagen

STERK – FRISK – GLAD

Få verktøy for livet - som endrer livet!

Gjennom kurset deler jeg teori, læring og mine beste verktøy.
Jeg bruker kinesisk medisin, med sitt helhetlige syn på mennesket, som bakgrunnsteppe gjennom kurset.

Samtidig tar jeg inn elementer som er mer kjent for deg fra vestlig medisin,
fysiologi, ernæring og psykologi.

Se hva andre sier om Anne Christine (testimonials)

Hele kurset går over nettet og inneholder følgende:

Modul 1: Nå dine helse-mål

Det er ikke nok bare å vite hva du kan gjøre for å få en god helse. Du må gjøre det. Jeg viser deg hvordan du kan implementere læringen og nå dine mål.

Du får kunnskap til en ny måte å se helse på- en helhetlig tilnærming.

Modul 2: Styrk din basis-helse

Hva svekker din grunnleggende helse, og hva kan du gjøre for å styrke din basis-energi? Jeg viser deg hvordan du øker din generelle motstandskraft og balanserer dine verdifulle hormoner. Du lærer stressreduserende metoder, mindfulness-teknikker m.m.

Modul 3: Alt om søvn

Sliter du med å sove? Lite er mer tappende enn mangel på søvn. I denne modulen lærer du det du trenger å vite om søvn og du får flere verktøy du kan bruke som hjelper deg til å sove bedre.

Modul 4: Gi deg selv optimal energi

Hva slags mat gir deg mer energi? Her får du vite hva du kan spise for å bedre din daglige energi. I tillegg får du tips til en bedre fordøyelse som er superviktig for å optimalisere næringsopptaket. Du er ikke hva du spiser – men hva du absorberer!

Modul 5: Få tanker og følelser som er bra for deg

Det du tenker og føler påvirker din livskvalitet. Her får du nyttige redskaper for å komme ut av fastlåste mønstre som forsurer tilværelsen - jeg viser deg hva du kan gjøre for å få de tankene og følelsene som gir deg livsmot og glede i hverdagen.image Balansekunst

Hvis du allerede har boka, får du nå en flott gave til en du er glad i.

Verdifulle bonuser!

Din helse er viktig for meg – jeg vil at du skal lykkes.

Derfor har jeg laget disse ekstra bonusene for å gjøre kurset helt komplett. For å fylle hullene. Det som gjør at de siste bitene faller på plass, slik at det blir enda klarere for deg hvilken vei du skal gå og hva du må gjøre.

Bonus 1: 

Du får bestselgeren ”Balansekunst – 3 veier til helse og livsglede” med på kjøpet.

Den danner basisinnholdet i kurset, og kan brukes både til fordypning av stoffet samt som oppslagsverk. Boka har allerede hjulpet hundrevis av mennesker til bedre helse og et friskere liv. Den inneholder spennende teori, gripende pasienthistorier, samt råd og øvelser som kan gjøre en forskjell i livet ditt. (Verdi 379 kr + nytteverdi for livet). (Boka het tidligere ”De tre skatter.”)

Du får noe helt annet i kurset enn i boka. Boka gir teorien og fordypningen - kurset gir praktisk innsikt, refleksjoner og verktøy som ikke står i boka. Sammen er de "krutt"!


Bonus 2:
Intervju med ernæringsekspert Gunn-Karin Sakkariassen: "Spis deg frisk ved hjelp av en sunn fordøyelse.”

Denne MÅ du få med deg! Sakkariassen er forfatter av hele to bestselgende bøker: ”Diabetesboka” og ”Frisk med lavkarbo- hundre oppskrifter.”

Her ser du et glimt av bonus-intervjuet.

Bonus 3:

Intervjuet du har ventet på - Mindfulness ekspert Viggo Johansen: Å leve Mindfulness.

Johansen er forfatter av den bestselgende boka ”Indre stillhet. Å leve mindfulness.” I tillegg reiser han land og strand rundt med sine inspirerende foredrag.

Her er en liten smakebit av bonus-intervjuet.

For å toppe det hele får du også dette:

  1. 3 timer med opptak fra live Spørsmål & Svar webinar. Her får du svar på de mest stilte spørsmålene gjennom kurset.
  2. Du kan være med i en egen facebookgruppe (hvis du ønsker).Tanken er å skape et forum der deltakerne kan dele av egne erfaringer, samt få støtte og gode tips. Hvor aktiv facebook gruppen er avhenger av medlemmenes delaktighet. Selv er jeg inne med jevne mellomrom og svarer på spørsmål ved behov. Du har også anledning til å stille meg spørsmål under hver modul.
  3. Du får en unik ”pengene- tilbake-garanti.” Du kan følge kurset i 15 dager etter kjøp - hvis det ikke svarer til forventningene får du pengene tilbake (minus adm.gebyr).  Med andre ord: Ingenting å tape – alt å vinne!

image Anne Christine Hågensen

Slik foregår kurset:

Hver uke mottar du en modul på e-posten din. Du trykker på linken du får tildelt og vips er du inne på medlemsportalen der du finner ukens videokurs. Kurset ligger tilgjengelig for deg et helt år, så du kan ta det helt i ditt eget tempo. I hver modul er det egne pdf-filer med øvelser og oppgaver som du kan laste ned. Det er også et par lydfiler. I tillegg får du se opptak av tidligere live-sendinger, der jeg svarer på deltakernes spørsmål. Dette er meget universelle spørsmål og du vil helt sikkert få svar på noe som gjelder for deg.

En av de geniale tingene med et slikt online-kurs er at du kan høre på videoene når og hvor det måtte passe deg - og hvor ofte du ønsker. Det eneste du trenger er internett-tilgang. 

Gisela Hansen

Takk for et fantastisk innholdsrikt og klokt kurs. Det er tydelig at du har lang erfaring, både profesjonelt i form av ditt fag, og også menneskelig i form av egne livserfaringer. Kurset ditt har vært et fantastisk hjelpemiddel på min reise. Jeg har fått mange gode verktøy, og jeg synes du har en veldig motiverende og energifylt måte å legge frem ting på. Det er som om du snakker direkte til meg. Ellers er jeg veldig fornøyd med at modulene er tilgjengelige i et helt år, for mye av dette må repeteres. Alt i alt et fantastisk kurs som jeg varmt anbefaler andre å ta, enten de føler behov for store, markante livsendringer, eller små korrigeringer eller finjusteringer. Tusen takk.


Audhild Martinsen

Jeg vil bare takke for et kjempebra kurs! Jeg har lært masse, fått mange aha-opplevelser, og skjønner mer av kroppens potensiale. Anne Christine er utrolig kunnskapsrik og en flink læremester, og hun forklarer ting på en lett og god måte. Jeg er også blitt veldig glad i boka “Balansekunst – 3 veier til helse og livsglede,”og anbefaler den til alle.


Aud B Helberget


"Jeg er veldig fornøyd, masse lærdom og fine videoer. Liker veldig godt måten du formidler stoffet på, veldig engasjerende. Tusen takk for supert kurs!


Anne-Grete Roulund

"Det å få muligheten til å være med kurset til Anne Christine, og få henne som engasjert og dedikert kursleder, er positivt i seg selv. Jeg har lært mer om meg selv og hvilke ressurser jeg sitter inne med. Det viktigste for meg, og grunnen til at jeg ble med på kurset, var å finne veier til en bedre helse og integrere øvelser og tanker i hverdagen. Så jeg vil virkelig anbefale kurset til Anne Christine til alle som ønsker en endring i livet.


Line Fleischer

Kurset var veldig inspirerende, lettfattelig og med et godt faglig fundament. Jeg fikk også en god opplevelse av å høre til en gruppe med mennesker som satt på hvert sitt sted rundt i Norge. Alle hadde som mål å forbedre sin egen helse ved hjelp av dette nettkurset. Anne Christine fikk meg til å tro på mulighetene i min egen kropp og sjel. Jeg har gledet meg over en positiv effekt gjennom hele sommeren. 


Irene Karlsen


"På bakgrunn av at du tidligere på utrolig vis har hjulpet meg ut av et helsemessig uføre meldte jeg meg på kurset ditt, sikker på at det ville by på kunnskap og visdom. Det gjør det! Jeg har sett igjennom videoene flere ganger og fortsetter med det. Selv om jeg nå kjenner innholdet er det inspirerende å se og høre deg, du er profesjonell og på sjarmerende måte uttrykker du deg slik at det er lett å skjønne hva du sier. Jeg er glad for alle de gode rådene og prøver også å være oppmerksom på positivt tankesett og mulighetene du peker på for å oppnå det."

Hva koster kurset? Eller: Hva kurset er verdt?

I ren kroneverdi, ut fra antall timer med undervisning, er kurset verdt 5 x kursprisen, dvs. mellom 15- 20 000 kr. I nytteverdi derimot er det vanskelig å måle i krone og øre. En bedre helse og et godt liv er faktisk det beste vi kan investere i.

For å komme dit jeg er i dag har jeg tatt en meget lang og kostbar reise gjennom 30 år med skoler, utdannelser og pasient-erfaring. Dette er kunnskap og læring for livet som jeg vil dele med deg og som hjelper deg mot en sterkere, friskere og gladere utgave av deg selv.

Selv etter 10 individuelle behandlinger hos meg (kr 4900) er du ikke i nærheten av å få den innsikten og de verktøyene du får gjennom kurset.

Ordinær pris kr 2.997,-

Spesialtilbud NÅ kr 2.297


Nå er det DIN tur!

 Tiden er nå- tro meg! Du har verken bedre tid eller råd til neste år. Å investere i egen helse er den beste investeringen du kan gjøre. Jeg lover å gjøre alt jeg kan for at du skal bli fornøyd - og for at du skal få fullt utbytte av kurset.

Det din tur nå - fordi du fortjener det!

Da sees vi. Jeg gleder meg til å ta deg med på denne spennende reisen.

For din beste helse og ditt gode liv

Anne Christine